Paingone voor gezondheidswerkers

Gamma_Paingone_Dokter_Artsen

Sinds meer dan 20 jaar, Paingone verlicht mensen die lijden aan chronische en/of acute pijn.

De Paingone oplossingen zijn medische hulpmiddelen van klasse 2A. Ze maken gebruik van elektro-stimulatie therapie (TENS) om de pijn te verlichten. Onze toestellen zijn zeer gemakkelijk te gebruiken en hebben hun doeltreffendheid bewezen in verschillende klinische studies.

Medische_Hulpmiddel_klasse_2A
Klinisch_getest

Onze medische raadgever blijft tot uw beschikking

caroline_medische

Contacteer me via:

📩  caroline.luycx@distec.be

📞 0032 472 03 08 57

Bent u neuroloog, fleboloog, dokter, fysiotherapeut en geïnteresseerd in:

  • Documentatie te ontvangen
  • Een uitgeleend apparaat te ontvangen voor uw patiënten

 

Contacteer ons dan via mail: caroline.luycx@distec.be,
of maak direct een telefonische afspraak van +/- 10 min:

De mening van gezondheidswerkers

De Paingone gamma

Paingone_Gamma_Pijn

✅ Medische hulpmiddel laatste generatie

✅ Innovatieve hulpmiddelen

✅ Verlichting zonder medicatie 

✅ Eenvoudig te gebruiken 

✅ Doeltreffendheid bewezen in klinische studies 

Paingone : het wetenschappelijk bewijs

PAINGONE PLUS

De effectiviteit van Paingone is onderzocht tijdens een klinische studie in 2017. Dit werd gedaan d.m.v. een dubbelblind, placebo gecontroleerd onderzoek. Dit type onderzoek wordt algemeen beschouwd als bijzonder rigoureus wat betreft zijn methode.

Zowel de deelnemers als de onderzoekers wisten niet of ze een echte Paingone of een inactieve versie van het apparaat gebruikten. Deze methode beoogt significantere resultaten door placebo-effecten te elimineren.

De studie omvatte 86 deelnemers die een reeks pijnlijke symptomen vertoonden en vond plaats gedurende een periode van 28 dagen.

 

 

Resultaten van het klinisch onderzoek

83% van de deelnemers met chronische pijn voelde dat hun pijn verlicht werd of verdwenen was tijdens het gebruik van Paingone.

Paingone is effectief bij het verlichten van rugpijn, kniepijn, nekpijn en pijn geassocieerd met artrose.

 

PAINGONE QALM

Paingone Qalm is een medische hulpmiddel van klasse 2A speciaal ontworpen om migraine te voorkomen en te velichten. Qalm gebruikt de elektro-stimulatie therapie TENS en stimuleert de nervus trigeminus, verantwoordelijk van de meeste migraines, om deze* te voorkomen en te verlichten.

 
 

« Wij bevelen transcutane neurostimulatie aan als een effectief profylatisch middel voor primaire hoofdpijn, inclusief migraine. **»

studie_Qalm

Het resultaat van de deelnemers over de vermindering van de pijn ligt tussen de 40-47%.

* Tarlijke klinische studies hebben de doeltreffendheid aangetoonf van elektrostimulatie om migraine te voorkomen en/of te verlichten.
** ANNA PRZEKLASA-MUSZYŃSKA, KINGA SKRZYPIEC, MAGDALENA KOCOT-KĘPSKA, JAN DOBROGOWSKI, MACIEJ WIATR, JOANNA MIKA, « Non-invasive transcutaneous Supraorbital Neurostimulation (tSNS) using Cefaly® device in prevention of primary headaches », Neurologia 1 Neurochirurgia Polska 51, 2017, pp. 127-134

 

Resultaten van het klinisch onderzoek

De transcutane neurostimulatie (…) resulteerde in een vermindering van de intensiteit van de crisisafleveringen; waaronder een halvering van het aantal crisisafleveringen, met een gelijktijdige vermindering van de intensiteit en de duur van de individuele crisisafleveringen.

 

PAINGONE FLLOW

Paingone Fllow is een medisch hulpmiddel van klasse 2a die zware en pijnlijke benen verlicht. Fllow gebruikt EMS spierstimulatie om de bloedcirculatie in de benen te verbeteren. Het is geschikt voor mensen met artrose, diabetes en een slechte bloedcirculatie in het algemeen.

De effectiviteit van spierelektrostimulatie ter verlichting van oedemen (= doorbloedingsstoornis die zwelling en pijn veroorzaakt) is het onderwerp geweest van een studie* waaraan 186 deelnemers hebben deelgenomen.

* Louise C. BURGESS, BSc (Hons), Tikki IMMINS MSc (Epid), BSc (Hons), Ian SWAIN, PhD, CEng, FIET, Csci FIPEM and Thomas W. WAINWRIGHT, PgCert, BSc (Hons), MCSP, in the service of Orthopaedic Research Institute, Bournemouth University, « Effectiveness of neuromuscular electrical stimulation for reducing oedema : a systematic review »

 

Resultaten van het klinisch onderzoek

 

In 93,8% van de gevallen was er een gedeeltelijke of volledige vermindering van het oedeem door het gebruik van spierelektrostimulatie. Deze stimulatie heeft geholpen om de bloedstroom op een veilige manier, zonder bijwerkingen, te verhogen. De pijn verminderde en de levenskwaliteit nam toe.