Acupunctuurstimulatie met de Paingone Pen

Vergemakkelijk acupunctuurpunt-stimulatie met niet-invasieve technologie

Acupunctuur, een vorm van alternatieve medische praktijk, heeft diepgewortelde wortels in de traditionele Chinese geneeskunde. Het ontstaan wordt ten vroegste drie millennia geleden geschat.

Beoefenaars zeggen dat ons lichaam bestaat uit meridianen, of drukpunten, die kunnen worden gebruikt om pijn en andere lichaamsfuncties te sturen via externe stimulatie. Bij traditionele acupunctuur houdt dit in dat lange, dunne naalden over deze meridianen worden gestoken.

Traditionele beoefenaars geloofden dat deze meridianen gaten waren waardoor qi, onze energie, heen stroomde. Moderne beoefenaars zien deze punten echter als plaatsen om zenuwen, weefsels en spieren te stimuleren, wat met de juiste stimulatie tot pijnverlichting kan leiden.

In tegenstelling tot acupunctuur biedt de Paingone-pen een totaal niet-invasief alternatief voor natuurlijke pijnverlichting. Zonder de noodzaak van medicijnen of gedoe met draden en plakkerige elektroden, zendt de pen kleine elektrische stromen uit om zenuwen op specifieke acupunten te stimuleren, wat helpt om te ontspannen en om ongemak te verlichten.

Wat zijn acupunten?

Acupunten zijn drukpunten (ook meridianen genoemd) waarvan wordt aangenomen dat ze over ons hele lichaam zijn verspreid.

Volgens de acupunctuurpraktijken in de traditionele Chinese geneeskunde zijn er 20 grote meridianen.
Momenteel wordt aangenomen dat ons lichaam meer dan vierhonderd acupunten heeft, die kunnen worden gestimuleerd om spieren te ontspannen en pijn te verlichten.
Onder de verschillende honderden meridianen zijn er een paar punten die gemakkelijker worden gestimuleerd voor de behandeling van een brede waaier aandoeningen.
Ziehier vijf van de meest voorkomende acupunten die worden gebruikt voor de behandeling van rugpijn:

Drukpunt Buik

Het buikdrukpunt bevindt zich twee vingerbreedtes onder uw navel. Drukken op dit punt versterkt niet alleen de buikspieren, maar verlicht ook de pijn in de onderrug.

Drukpunt Onderrug

De punten van de onderrug bevinden zich tussen de tweede en derde wervel vanaf het onderste uiteinde van uw ruggengraat. Druk op deze punten kan pijn in de onderrug en ischias verlichten.

Drukpunt Heupbeen

Deze punten zijn ongeveer twee vingers verwijderd van de onderkant van de wervelkolom. Het uitoefenen van druk of elektrische stimulatie op deze punten kan pijn en stijfheid in de heupen, onderrug, ischias en bekkenbelasting helpen verminderen.

Achterkant van de knieën

Deze bevinden zich in het midden van de achterkant van de knieën en kunnen worden gestimuleerd om pijn en stijfheid in de onderrug, knieën en ischias te verminderen.

Drukpunt Handen

Deze punten bevinden zich tussen duim en wijsvinger. Dit punt kan worden gestimuleerd om pijn en stijfheid in de rug te verlichten en om algemene stress te verminderen.

Paingone maakt stimulatie voor acupunctuurpunten mogelijk

Paingone is een verbetering van de reeds effectieve TENS- of transcutane elektrische zenuwstimulatietechnologie.

Zowel Paingone als Paingone Plus zijn dusdanig ontworpen dat ze ook kunnen worden gebruikt om acupunten te stimuleren en pijn te verlichten. In vergelijking met conventionele acupunctuur is de Paingone Pen een niet-invasief alternatief.

Voor elke aandoening zijn er één of meerdere acupunctuurpunten die gestimuleerd kunnen worden. Als u uw migraine wilt behandelen, doet u dit door Paingone te gebruiken aan de andere kant van het lichaam dan waar u de druk voelt.

more3

Hoe werkt het ?

Wanneer u één van de Paingone-apparaten op een acupunt plaatst, zendt deze een kleine elektrische stroom uit.
Deze stroom gaat door de huid naar uw hersenen en onderschept pijnsignalen. Dit kan leiden tot het vrijkomen van endorfines, vermindering van pijnsignalen en ontspanning van de spieren en zenuwen. De combinatie van deze effecten geeft een gevoel van tijdelijke pijnverlichting.

Paingone heeft vrijwel geen bijwerkingen en kan doeltreffend worden gebruikt wanneer u snel pijnverlichting nodig heeft. U kan het direct op de huid gebruiken of door lichte kleding heen.

Hoe gebruikt u Paingone ?

Het Paingone-assortiment is gemakkelijk te gebruiken, geeft een snelle verlichting en is makkelijk mee te nemen. Zo kan u snel uw pijn verlichten, waar u ook bent. 

Om Paingone op uw acupunten te gebruiken, plaatst u het apparaat op het drukpunt en klikt u 30 tot 40 keer op de knop. Dit kan een minuut duren. Wanneer u klaar bent, verplaatst u het apparaat naar het volgende meridiaanpunt dat u wenst te behandelen.
Met Paingone wordt natuurlijke pijnverlichting eenvoudig gemaakt, u hoeft alleen maar vertrouwd te raken met de acupunctuurpunten in uw lichaam om de meest doeltreffende resultaten te bekomen.

Belangrijkste kenmerken van onze Paingone One

Snelle applicatie in 60 seconden

Draadloos en draagbaar

Veilig en eenvoudig in gebruik

2 jaar dagelijks gebruik

Wereldwijd 1.8 miljoen gebruikers

Klinisch getest

Drugsvrije behandeling

Werkt door kleding heen

Ontdek onze Paingone pen producten

PG One_HeroPicture
Paingone One
39,90
De manuele TENS-pen Ideaal om pijn te verlichten in knieën,...
Hero_PaingonePlus
Paingone Plus
59,90
De automatische TENS-pen Ideaal om pijn te verlichten in knieën,...

Hoe Paingone One gebruiken ?

Play Video